Wanneer u binnenkomt in de showroom van Gelderse Camper Centrale in Barneveld, voelt het alsof u al bent gearriveerd op uw vakantiebestemming. Voelen, ervaren en beleven. Daar draait het om bij Gelderse Camper Centrale. De showroom heeft eind 2020 een complete metamorfose ondergaan. De huidige inrichting is zelfs uniek in Europa! Joop Koot, eigenaar van Gelderse Camper Centrale, vertelt u graag meer over deze waanzinnige transformatie.


Gelderse Camper Centrale was eerst Gelderse Caravan Centrale. Toen Joop merkte dat klanten meer interesse kregen in campers, stapte hij langzaam over op campers van Hymer en Bürstner in het midden en hoog segment. “Inmiddels hebben we alleen maar campers in onze showroom”, vertelt Joop. ”Daar hoort natuurlijk een naamswijziging bij. Een paar jaar geleden ontstond het idee voor een nieuw concept: de klant ontzorgen en bedienen. Ons personeel is deskundig en heeft veel productkennis. Daar hoort natuurlijk een showroom bij waar klanten de campermodellen op hun gemak kunnen bekijken”.

In de nieuwe showroom komen de Hymer en Bürstner campers goed tot hun recht door de schitterende belichting, nieuwe vloer en een met mos beklede wand. Ook zijn er veel sfeerbeelden en is er een luxe koffiecorner. Er zijn tuinkassen ingericht zodat er alle tijd en ruimte is voor een gesprek tussen klant en verkoper. Aan alles is gedacht, tot aan een winkel met een breed aanbod aan accessoires: voor alles op, aan of in uw camper bent u bij Gelderse Camper Centrale aan het juiste adres. Er zijn zelfs werkplekken ingericht die klanten kunnen gebruiken als ze wachten terwijl hun camper wordt gerepareerd.

Kom langs in de nieuwe showroom van Gelderse Camper Centrale in Barneveld en ervaar zelf hoe luxe kamperen kan zijn!