WOERDEN - Borrelplanken, proeverijtjes en volop keuze bij de foodtrucks. Schminken, de Wijnclub en de Cocktailbar. Diverse live muziek optredens en lekker genieten met vrienden. Dit zijn zomaar een aantal ingrediënten van het 3 daagse HOPPAAA! foodtruckfestival.


Van 1 t/m 3 juli strijkt het foodtruck festival neer in het Westdampark in Woerden.

Kom Hoptimaal genieten, 3 dagen lang!

Van Italiaanse pizza’s en Spaanse churros tot borrelplanken en de BBQ Box

Alle deelnemende trucks staan te trappelen om voor jullie de meest heerlijke gerechten te bereiden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Italiaanse op hout gestookte pizza, Spaanse churros met toppings zoals witte chocolade of een rijkelijk gevulde hete pieper? Ga je liever voor een traditioneel portie ambachtelijke gebakken friet, een flammkuchen speciaal voor jou gemaakt of een borrelplank vol met kleine hapjes om te delen? De Bourgondische saté en de Thaise curry’s zijn ook zeker aan te raden. Vegan/veggie aanbod is er bij een aantal trucks op dit laagdrempelige festival ook te vinden. Het is voor de kleine kids, de fanatieke fijnproevers en voor de beste Bourgondische levensgenieters uit Woerden en omstreken.

De Wijnclub, de Cocktailbar en speciaal bieren

Nieuw op het festival is de Wijnclub!

Laat je smakelijk verleiden en ervaar onze wijnen welke je meenemen op een zinderende en smakelijke wijnreis. In de Wijnclub staan b.v. de pinot grigio, verdejo, grüner veltliner, montepulciano en prosecco’s van o.a. Salentein op je te wachten.

Bij de huisbar serveren we naast de frisdranken en bier van de tap ook speciaal bieren, Slush Puppy en zomerse sangria met vers fruit.

Meer dan welkom ben je ook bij Buena Vista Cocktail Club!

Cocktails zoals Gin tonic, Mojito, Blue Lagoon of een Piña Colada worden hier vers voor je bereidt.

Schminken en glitter tattoo’s

De creatieve kids kunnen zich dit weekend melden bij de KinderCrea truck. Deze truck reist mee met evenementenorganisatie Bruisend, de organisatie van de 17 HOPPAAA! festivals. Je kunt je hier laten schminken van prinses tot piraat en van vlinder tot draak. Ook voor glitter tattoos en hairfeathers voor kids kun je hier terecht.

Picknicken, live muziek en een ongedwongen sfeer

Onze festivals kenmerken zich door aangename decibellen en live muziek.

Bekende luisterliedjes, klassieke meezingers en herkenbare hits uit de 70’s, 80’s en 90’s creëren het ‘Oh Ja’ moment op het food festival waar jij je ongedwongen thuis voelt.

Neem je vrienden mee, spreek af met je collega’s en nodig je buren uit.

Iedereen is welkom en neem plaats op het grootste terras van het Groene Hart in Woerden

De crew van Team Bruisend verwelkomt u wederom graag!

Data: 1 t/m 3 juli

Tijden: Vrijdag van 15:00 tot 21:00. Zaterdag en zondag van 12:00 tot 21:00 uur.

Locatie: Westdampark, kom bij voorkeur lopend of op de fiets.

Toegang is gratis net zoals alle optredens.

Contact: https://bruisend.nu/ en bruisendevenementen@gmail.com

Facebook evenementen van Bruisend waar ook de muzikale invulling te vinden is: https://www.facebook.com/bruisendorganiseert/events/?ref=page_internal