Wil jij deze zomer nog betere foto’s leren maken met jouw smartphone? Dan is dit je kans! op zaterdag 18 mei en 15 juni zal smartphone fotograaf Fred van Eck twee keer een cursus geven voor Apple en Android smartphones. De cursussen duren van 10:00 – 12:30 uur inclusief handige hand-out.

Ontdek waarom belichting cruciaal is bij smartphonefotografie. Ontdek trucs die je foto's haarscherp maken, een onderwerp dat vaak wordt onderschat maar een wereld van verschil maakt in de uiteindelijke kwaliteit. Leer in een ontspannen omgeving hoe je jouw smartphone als creatief gereedschap kunt gebruiken. Als bonus krijgen alle deelnemers geheel gratis 50 fotoafdrukken cadeau van je eigen smartphone foto’s!

“Kennis van het gereedschap stimuleert de creativiteit." Deze uitspraak deelt Fred al jaren tijdens zijn smartphonefotografiecursussen. Begrijp je de mogelijkheden van je smartphone? Ontdek hoe je belichting handmatig aanpast en ontgrendel daarmee de sleutel tot betere resultaten. Fotografie is niet enkel een druk op de knop; het is een kunst die je kunt ontwikkelen door veel te oefenen.

Doe ook een keer mee aan de cursus en maak na afloop gegarandeerd betere foto’s. Bekijk alle informatie en datums via www.eckkies.nl of volg eckkies op alle bekende Social mediakanalen.