OBDAM - Op zondag 15 maart a.s. vindt het jaarlijkse Korenfestival plaats in Sociaal Cultureel Centrum De Brink. Dit jaar wordt er extra groot uitgepakt met maar liefst 9 koren!

Het wordt een middag genieten van een mix van grote en kleine koren. De meeste koren komen uit de regio, maar er komt ook een koor uit Minnertsga (Friesland) voor u optreden.

Het spits wordt afgebeten door Popkoor Elan uit Schagen, daarna beklimt het kleine dameskoor Sweet Things uit Alkmaar het podium, gevolgd door Popkoor Puur uit Benningbroek. Vervolgens is het de beurt aan het koor Different Sound uit Minnertsga. Een geweldig leuk koor, bestaande uit ongeveer 25 mensen. Zij komen van ver, dus de organisatie is zeer vereerd dat zij naar Obdam wilden komen.

Het programma gaat verder met Popkoor Cheezz uit Alkmaar, gevolgd door het 40-koppige koor Four Winds uit Oostwoud. Full House uit Wognum, een klein groepje zangers bestaande uit 5 personen, zingen vervolgens werkelijk de sterren van de hemel voor u! Tegen het einde van het programma zullen Close2You uit Heemskerk en Time to Sing uit Heerhugowaard de middag afsluiten.

De aanvang van het Korenfestival is om 12.00 uur en wat zou het leuk zijn als het eerste koor, Popkoor Elan, al kan genieten van veel publiek in de zaal. Kom dus bijtijds en geniet van een gevarieerde, muzikale middag.

Sociaal-Cultureel Centrum De Brink is gevestigd aan de Dorpsstraat 155 in Obdam.

De entree is gratis!