DE GOORN - Tijdens de voorjaarsvakantie organiseert de gemeente Koggenland meerdere gratis online activiteiten voor jongeren tussen de 12 en 25 jaar. De coronacrisis zorgt voor verveling en vereenzaming onder jongeren. Door de online activiteiten kunnen de jongeren gezellig (digitaal) samenkomen en daarbij mooie prijzen winnen.

Op 25 februari kunnen de jongeren hun muziekkennis testen tijdens de online Dance Quiz, die wordt gehost door DJ Dolphin. Een dag later is er de Diva Bingo: een leuke online bingo-avond vol met humor en spanning. Voor beide activiteiten is er een prijzenpot van €1300 (per avond), de spanning kan dus flink oplopen. Beide avonden starten om 20.00 uur en duren tot 22.00 uur. Op zaterdag 27 februari is er tenslotte een vier uur durend online feest, genaamd Deine Slampe (T)huisfissa, waarbij vier dj’s een feestje bij iedereen thuisbrengen.

Aanmelden
Aanmelden voor de Diva Bingo en de Dance Quiz kan via www.koggenland.nl. Aan beide activiteiten kunnen maximaal 100 personen mee doen, dus meld je snel aan. Vijf dagen voor aanvang ontvangen de deelnemers een mail met de laatste instructies. Voor het huisfeest hoeven jongeren zich niet aan te melden. Aanhaken kan via het Facebook evenement ‘Deine Slampe (T)huisfissa’. Voor deze activiteit geldt geen limiet voor het aantal deelnemers