KOGGENLAND - Het Koggenfonds van de gemeente Koggenland biedt minima een extraatje in de dure decembermaand. Ieder huishouden dat voldoet aan de voorwaarden komt in aanmerking voor een VVV-cadeaukaart van € 100 of € 200.

Huishoudens die een periodiek bijzondere bijstand van het Zorgteam ontvangen én voldoen aan de voorwaarden, krijgen automatisch een brief toegestuurd, waarin staat dat de VVV-cadeaukaart wordt toegekend. Hetzelfde geldt voor huishoudens die periodiek een uitkering van WerkSaam Westfriesland ontvangen en daarnaast voldoen aan de voorwaarden.

Aanvragen

Minima die niet geregistreerd zijn bij het Zorgteam of WerkSaam Westfriesland kunnen het extraatje van het Koggenfonds aanvragen via het online aanvraagformulier op www.koggenland.nl. De aanvraag moet vóór 1 december 2021 zijn ingediend.

Voorwaarden

De voorwaarden en verdere informatie vindt u hier. Voor vragen kunt u contact opnemen met het Zorgteam via zorgteam@koggenland.nl of (0229) 54 83 70. De medewerkers van het Zorgteam zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur.