DE GOORN - Effectory maakte afgelopen week alle branchewinnaars bekend op basis van een grootschalig onderzoek naar goed werkgeverschap.


Vol trots neemt Koggenland het keurmerk World-class Workplace in ontvangst. Dit keurmerk is 100% gebaseerd op de feedback van medewerkers. Voor sollicitanten is dit hét bewijs dat ze bij één van de beste werkgevers terechtkomen.

Gemeentesecretaris Erik van Wattingen: “Wij luisteren naar medewerkers en maken gebruik van hun feedback om de organisatie continu te verbeteren. We scoren hoog op bevlogenheid, medewerkers zijn vol passie met hun werk bezig. Medewerkers ervaren vrijheid om hun werk zelf zo goed mogelijk in te richten en er is voldoende rolduidelijkheid. Nu er veel thuisgewerkt wordt, zijn dit belangrijke voorwaarden voor succes. Als gemeente zijn we blij met deze titel, het motiveert ons om sterke punten te behouden en verbeterpunten verder aan te pakken. We willen dit vasthouden en zelfs nog beter worden. Dit gaan we gezamenlijk doen.”

Onderzoek

In 2020 is onder begeleiding van Effectory een medewerkersonderzoek uitgevoerd. Het doel van dit onderzoek was om inzicht te krijgen in de betrokkenheid, bevlogenheid en tevredenheid van onze medewerkers.