KOGGENLAND - De gemeente Koggenland vindt het belangrijk om inwoners op weg te helpen bij het verduurzamen van hun woning. Speciaal voor bewoners met een jaren ‘90 woning is er in samenwerking met het Duurzaam Bouwloket en met financiële steun van provincie Noord-Holland een stappenplan opgesteld. Dit plan beschrijft de stappen die inwoners kunnen zetten om hun woning energiezuinig te maken. Inwoners met een jaren ’90 woning worden hiervoor uitgenodigd, ook andere inwoners met interesse zijn welkom.


Informatieavonden

Het stappenplan wordt uitgebreid behandeld op drie gratis toegankelijke informatieavonden die binnenkort worden georganiseerd. Tijdens deze bijeenkomsten komen ook eventuele financiële mogelijkheden aan bod, zowel qua investering als besparing. Daarnaast is er ruimte om vragen te stellen, ook over de eigen (specifieke) situatie. Bezoekers van de informatieavonden kunnen zich daarnaast vrijblijvend inschrijven voor een interessant aanbod van energiebesparende (altijd goed) maatregelen. De drie avonden worden georganiseerd op de volgende data en locaties:

Dinsdag 10 maart De Ridder Sint Joris, Kerkebuurt 171, 1647 ME Berkhout
Donderdag 19 maart Gemeentehuis, Middenhof 2, 1648 JG De Goorn
Dinsdag 24 maart De Brink, Dorpsstraat 155, 1713 HE Obdam

Aanmelden voor deze bijeenkomsten kan via www.duurzaambouwloket.nl/een-vraag-stellen

Programma informatieavonden
19:15 uur Inloop
19:30 uur Opening door wethouder Caroline van de Pol
19:40 uur Presentatie van het stappenplan ‘altijd goed’ maatregelen
20:20 uur Toelichting op de verduurzamingsmaatregelen
20:50 uur Eventuele subsidies en leningen op het gebied van duurzaam verbouwen
21:00 uur Vragen en afsluiting

Bekijk het stappenplan digitaal Het stappenplan kan ook al digitaal worden bekeken op www.duurzaambouwloket.nl/koggenlandjaren90. Hier staat naast het stappenplan een overzicht van zogeheten ‘altijd goed’ maatregelen, een video en een brochure waarin het stappenplan wordt toegelicht.
Vragen of meer informatie? Voor vragen of meer informatie over de informatieavonden kunnen belangstellenden contact opnemen met het Duurzaam Bouwloket, per mail (info@duurzaambouwloket.nl) of telefonisch op 072 - 743 39 56.