URSEM - Op woensdag 17 juli organiseert de gemeente een informatieavond over het toekomstige dorpsbos in Ursem. Tussen 19.00 en 20.30 uur zijn inwoners van Ursem (en omgeving) welkom in de hervormde Kerk aan het Kerkpad in Ursem.


Tijdens deze avond presenteert de gemeente het schetsontwerp voor het dorpsbos. Daarnaast worden de aanwezigen bijgepraat over de laatste ontwikkelingen en het vervolgproces. De bezoekers van de informatieavond kunnen langs de verschillende thematafels lopen, met thema’s als planning & besluitvorming, groen/flora & fauna, recreatie & activiteiten en routes & entrees. Daarbij krijgen zij de mogelijkheid vragen te stellen en hun mening te delen over de verschillende thema’s . De gemeente benadrukt dat het dorpsbos van en voor Ursemmers is en dat input waardevol is.

Aanmelden voor de bijeenkomst is niet nodig. Voor vragen is René Otter van de gemeente Koggenland bereikbaar via (0229) 54 84 00 of via r.otter@koggenland.nl.

Planning

In de tweede helft van 2024 wordt het definitieve ontwerp voor het dorpsbos opgesteld. Eind 2025 start de aanleg van het dorpsbos.