KOGGENLAND - Op deze informatieavond wordt meer informatie gegeven over de plannen en de stand van zaken omtrent de nieuwbouw (-locatie) van basisschool De Ark in Hensbroek.


De gemeenteraad heeft ingestemd met de nieuwbouw van De Ark in Hensbroek. Gemeente Koggenland werkt, samen met het schoolbestuur SKOWF, de Dorpsraad Wogmeer Hensbroek en VV Apollo, aan een voorstel voor de gemeenteraad. Dit voorstel beslaat hoeveel investeringskrediet voor de nieuwbouw nodig is en op welke locatie deze kan komen. Vanuit de gemeente is een onderzoek naar geschikte locaties gedaan. Tijdens de informatieavond op 8 september aanstaande zal hier meer informatie over worden gegeven. Ook wethouder Rosalien van Dolder zal aanwezig zijn.

Informatieavond

De informatieavond vanuit de gemeente Koggenland is voor alle ouders met kinderen op basisschool De Ark en andere betrokken dorpsbewoners. Op deze informatieavond wordt u verder geïnformeerd over de plannen en de stand van zaken omtrent de nieuwbouw (-locatie) van de school. Kortom; Iedereen is welkom in het Springend Paard op 8 september 2022 om 19.30 uur. Aanmelden is niet nodig.

Datum: donderdag 8 september 2022
Tijdstip: 19:30 uur (inloop vanaf 19:15 uur)
Locatie: ’t Springend Paard in Hensbroek