KOGGENLAND - Het Sportakkoord Koggenland is af! Eind 2019 is samen met 40 vertegenwoordigers van sportverenigingen en clubs een start gemaakt met het Sportakkoord Koggenland (zie foto*). Het Sportakkoord heeft als doel om te zorgen voor vitale verenigingen én mogelijk te maken dat iedereen kan sporten en bewegen.


De gemeente wil samen met de Sportraad het Sportakkoord Koggenland aan geïnteresseerden presenteren. Dit doen zij op woensdag 1 april in het gemeentehuis. Om 19:00 uur opent Wethouder Caroline van de Pol de avond. Vertegenwoordigers van sportverenigingen, clubs, sportlocaties en vakdocenten zijn deze avond van harte welkom.

Uitvoering van het Sportakkoord: de Sportraad
De uitvoering van het Sportakkoord is een taak voor de Sportraad Koggenland, met de ondersteuning van een Buurtsportcoach gaan zij aan de slag. De Sportraad bestaat uit inwoners die zich inzetten voor een sportief Koggenland.. Zij presenteren zich die avond en vertellen wat zij voor verenigingen en clubs kunnen betekenen.

Bent u 1 april aanwezig?
Aanmelden kan via een mail naar g.doorgeest@koggenland.nl . Wij horen graag met hoeveel personen u komt en namens welke organisatie of vereniging.Graag tot 1 april!


*: Wethouder Caroline van de Pol tekende 30 oktober 2019, de start van het Sportakkoord Koggenland, een manifest voor een regionale aanpak aangepast sporten.