AVENHORN - De gemeente Koggenland heeft onderzoeksbureau Mobycon ingeschakeld om een verkeersonderzoek uit te voeren. Zij brengen met behulp van een camera conflicten op het kruispunt Het Hoog – Walingsdijk – Het Veer - West in beeld. De camera maakt opnames van 2 september 2020 tot en met 10 september 2020.

Privacy
De camerabeelden die voor het onderzoek gemaakt worden hebben een lage kwaliteit die voldoende is om voertuigen, fietsers en voetgangers te kunnen onderscheiden. Maar nummerborden zijn onleesbaar en gezichten zijn onherkenbaar. Er worden met de beelden geen persoonlijke gegevens verzameld. De beelden worden daarnaast ook niet geplaatst op een website of ander openbaar medium. De gegevens zijn afgeschermd, zodat derden geen toegang hebben tot de gegevens.

De beelden worden dan ook alleen voor dit specifieke onderzoek gebruikt en niet voor andere doeleinden. Alleen de projectmedewerkers van het onderzoeksbedrijf en betrokken medewerkers van gemeente Koggenland hebben tijdens het onderzoek toegang tot de beelden. Na afronding van het onderzoek worden de beelden weer verwijderd.