DE GOORN - Het Mantelzorgcentrum organiseert op dinsdag 25 april een bijeenkomst voor mantelzorgers uit de gemeente Koggenland. De bijeenkomst is in Wijksteunpunt Rozenstaete, Kantbeugel 19 in de Goorn. Mantelzorgers wisselen tips en ervaringen met elkaar uit. Dat gebeurt onder begeleiding van consulent mantelzorg Arianne Heijdenrijk van het Mantelzorgcentrum. De bijeenkomst is gratis voor mantelzorgers uit gemeente Koggenland. Aanmelden is niet nodig, maar dat mag wel via info@mantelzorgcentrum.nl of 0224 – 74 50 59.


De wereld van mantelzorgers wordt kleiner naarmate de zorgtaken zwaarder worden. Dan is het juist belangrijk om het gezelschap van mede-mantelzorgers op te zoeken. Zij kunnen aan elkaar hun verhaal kwijt. Dat maakt het zorgen niet minder zwaar, maar geeft mantelzorgers wel meer energie om het zorgen vol te blijven houden.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze of andere activiteiten kunnen mantelzorgers bellen met het Mantelzorgcentrum, 0224 – 74 50 59 of een mail sturen naar info@mantelzorgcentrum.nl Op www.mantelzorgcentrum.nl staat meer informatie en een volledig overzicht van activiteiten voor mantelzorgers.

Mantelzorgcentrum

Het Mantelzorgcentrum is hét expertisecentrum voor mantelzorg in Noord-Holland Noord. Het Mantelzorgcentrum is de gids voor mantelzorgers tijdens hun mantelzorgreis zodat zij hun energie en balans versterken, behouden of terugkrijgen.