HENSBROEK - Vastgoed- en gebiedsontwikkelaar Timpaan heeft vandaag op de PROVADA het koopcontract getekend met Owen van Hooff, een van de kopers van een Smartwoning in nieuwbouwproject Pioenhof te Hensbroek. Namens Timpaan tekende directeur Ingeborg de Jong. Dit deden zij in het bijzijn van betrokken makelaar Bas Zuiderwijk van VLIEG Makelaars en Ernest Melssen van Vastbouw, de vaste bouwpartner voor de Smartwoning.

De Smartwoningen zijn betaalbare woningen, ideaal voor één- en tweepersoonshuishoudens. Het concept is een eigen ontwikkeling van Timpaan. Aan de voorkant bestaan de woningen uit een grote gevel van glas, die doorloopt tot boven en over de gehele breedte van de woning. Dit zorgt voor een bijzonder lichte woning. De woningen zijn daarnaast zeer bijzonder door zonnepanelen en een warmtepomp.

Pioenhof is een ontwikkeling van het voormalige ‘Landje van Mak’ aan de Julianaweg 1 te Hensbroek van agrarische bestemming naar woningbouw. Timpaan heeft er een bijzonder divers project in verkoop gebracht, met 46 nieuwbouwwoningen: Smartwoningen, sociale huurwoningen, rijwoningen, levensloopbestendige woningen, twee-onder-een-kap woningen, vrijstaande woningen en een aantal vrije kavels. Meer informatie over dit bijzondere project is te vinden op de website www.pioenhof.nl.