OBDAM - Er zijn nog kaarten voor het concert dat een van de beste country singer-songwriters uit het Verenigd Koninkrijk, Ags Connolly, op 2 april a.s. in Sociaal-Cultureel Centrum De Brink aan de Dorpsstraat 155 in Obdam zal geven! Dit bijzondere optreden begint om 15.00 uur (De Schilderwerken De Boer Zaal gaat om 14.30 uur open).

Ags Connolly, wordt beschouwd als een van de beste country singer-songwriters die ooit uit het VK zijn voortgekomen. Ags' derde album, Wrong Again , kwam uit in november 2019 en werd door Bob Harris op BBC Radio 2 omschreven als "moderne traditionalisme van de allerbeste soort". Net als bij zijn vorige twee albums, werd Wrong Again door het tijdschrift Country Music People uitgeroepen tot Album van de maand, terwijl hij door songwritinglegende Tom Russell werd beschreven als "killer". Ondertussen prezen de Amerikaanse muziekpublicaties Billboard en Glide Magazine respectievelijk de "diepe en emotionele zang" en bestempelden ze het album als "een must om te luisteren" voor fans van "echte countrymuziek". Eind 2020 werd het uitgeroepen tot Album van het jaar bij de UK Country Music Awards .

Ags is constant aanwezig in het tour- en festivalcircuit in het VK, Ierland en Europa en heeft in de loop der jaren een reputatie opgebouwd als een compromisloze country-traditionalist in het VK en daarbuiten. Hij deelde podia met artiesten als Rosanne Cash, Dale Watson, Jim Lauderdale, Corb Lund, The Cactus Blossoms en Jimmy LaFave.

Wat een eer dat deze gelauwerde countryzanger De Brink aandoet op 2 april a.s. Dat wil je toch niet missen?

Kaarten zijn te bestellen via www.debrinkobdam.nl en kosten 15,- per persoon (exclusief reserveringskosten).