OBDAM - Na twee jaar is het eindelijk weer zo ver: op zondag 30 oktober vindt, in de Brink, de Creatieve Wintermarkt Obdam plaats! Dit jaar alweer voor de zevende keer! Op deze sfeervolle en gezellige wintermarkt exposeren en verkopen hobbyisten uit de omgeving hun eigen gemaakte creaties.

Ook dit jaar is er weer een groot aanbod van vele verschillende hobby’s. Tijdens de wintermarkt is onder andere te bewonderen: macramé, haken, wolvilt, hout decoraties, fotokaarten, geëtst glas, breiwerk, borduurwerk, houtdraaien, sieraden, lampen, kerststalletjes en nog veel meer. Een mooi aanbod, voor ieder wat wils! En ideaal om een cadeautje te vinden voor de feestdagen.

Naast de creatieve kraampjes is er een gratis creatieve kinderactiviteit voor kinderen. De Brink verzorgd een gezellige terras, en de markt wordt aangekleed in een winterse sfeer. Deze markt wordt mede mogelijk gemaakt door de sponsors: Loos Betonvloeren, Engberts Hoveniersbedrijf, Dekamarkt Obdam, VIC Obdam en De Brink.

De Creatieve Wintermarkt Obdam vind plaats op zondag 30 oktober in De Brink (Dorpsstraat 155 in Obdam). U bent van harte welkom tussen 11.00 uur en 16.30 uur en de entree is gratis. Wilt u meer weten? Kijk dan op www.creatievewintermarktobdam.nl. Tot dan!