OBDAM - Danscentrum Chantal is een grote dansschool met 3 lokaties in Julianadorp, Schagen en Obdam. Met maar liefst 15 verschillende lesstijlen een team aan 14 docenten staat men vanaf maandag 17 augustus weer voor jullie, dansers en danseressen, klaar.


In Obdam geeft men van het nieuwe seizoen peuter en kleuterdans, dance mix en een van de populairste dansstijlen moderne dans. Verder mag men zich dit jaar ook blij verrassen met een wedstrijd team in Obdam. O.l.v. Elise Bakker zullen dansers uit Obdam het komende seizoen in de stijl showdance gaan strijden in het hele land.

ONGEDWONGEN EN LAAGDREMPELIG
De sfeer in Danscentrum Chantal is ongedwongen. Het plezier in dansen staat voorop. Bij Danscentrum Chantal ligt de aandacht voor de individuele leerling en staat dansplezier voorop. Wil je wel, maar vind je het ook een beetjes spannend? Geen probleem! Je kunt rustig eens komen kijken en mee dansen. Of wat verschillende lessen proberen.Willen kinderen van dansen hun beroep maken? Dan ben je bij Danscentrum Chantal aan het juiste adres. Er is ruimte om je te ontwikkelen in verschillende stijlen en uit de selectieklassen zijn al meerdere leerlingen doorgestroomd naar de grote dansopleidingen.

LESROOSTER IN OBDAM
Op donderdag moderne dans, vrijdag kleuterdans en dance mix en zaterdag peuter en kleuterdans en dance mix voor de kleintjes.
Een PROEFLES is altijd gratis. Deze kun je aanvragen via info@danscentrumchantal.nl of 06 -31787748. Een appje mag ook.
Kom snel kennis maken met de bevlogen docentes en toffe lessen!