OBDAM - Gezellig vrienden, kennissen en andere dorpsgenoten ontmoeten, midden in het centrum of nog even een kop koffie na een wandeling of fijne fietstocht op een gezellig terras of in een sfeervolle ruimte? De Brink biedt het allemaal!

De activiteiten die in De Brink plaatsvinden zijn bij velen bekend, binnen en buiten Obdam. Maar dat u er ook terecht kan voor een kop koffie of thee met een heerlijke versnapering, lijkt toch bij een minder groot publiek bekend.

Van maandag tot en met vrijdag vanaf ’s morgens tien uur is -bij mooi weer- het gezellige ‘Brinkterras geopend en bij minder weer staat de sfeervolle foyer daarvoor open. De bediening wordt verzorgd door cliënten en begeleiders van Esdégé en de vrijwilligers van De Brink. Zij bieden u koffie, thee en een kleine kaart.

Om deze mogelijkheid voor bewoners van ons mooie dorp én de omliggende dorpen nog eens extra onder de aandacht te brengen, zal op 12 september a.s. om 11.45 uur niemand minder dan burgemeester Monique Bonsen-Lemmers de ‘huiskamer van Obdam’ bezoeken. Met haar bezoek wil ook de burgemeester deze mogelijkheid bij De Brink nog eens extra onder de aandacht brengen.

Sociaal-Cultureel Centrum De Brink is gevestigd aan de Dorpsstraat 155 in Obdam en beschikt over een royaal aantal parkeerplaatsen. Voor verdere informatie over dit initiatief en alles wat er verder nog te doen is in De Brink, gaat u naar www.debrinkobdam.nl