DE GOORN - Motortrailer of bus voor motoren huren? Dat kan voordelig en eenvoudig bij Van Straalen Verhuur in De Goorn. Wij verhuren de motortrailers en bussen inclusief professioneel materiaal om de motoren vast te zetten.

Motorvakantie met motortrailer
Stel je gaat met een groep motorvrienden op vakantie naar het buitenland om mooie tochten te maken in prachtige berglandschappen. Normaal gesproken stap je ’s ochtend bepakt en bezakt de motor op om eerst zo een 500 tot 1000km te rijden om op de bestemming aan te komen. Dit zijn vaak ‘saaie’ snelweg kilometers voordat het mooie stuurwerk kan beginnen. Dit vormt onnodige slijtage aan mens en machine.

Om fris de motorvakantie te beginnen is het ideaal om s’ ochtends de motoren op te laden op een trailer en zo de bergen tegemoet te rijden. Eenmaal aangekomen op de bestemming stapt iedereen fris op zijn motor om de eerste haarspeldbochten te pakken. Na een paar dagen heerlijk motorrijden kunnen de motoren weer opgeladen worden. Mocht het regenen of een motor heeft pech gekregen is dat geen probleem voor de terugreis. Iedereen zit warm en droog in de auto.

Motorvakantie met de motoren in de bus
Een bus waar motoren in getransporteerd kunnen worden is ook ideaal voor een motorvakantie. Zo hebben wij dit zelf ook een aantal keer gedaan. De motoren en bijvoorbeeld een tent en al daarbij behorende spullen kunnen in de laadruimte. Wanneer je op weg bent naar bijvoorbeeld het Zwarte Woud in Duitsland kan je met gemak de stad Frankfurt even bewonderen. De bus met de motoren en alle bezittingen erin staat veilig op slot. En zo kan jij rustig een heerlijke Oettinger nuttigen aan de Main.

Motortrailer of bus voor motoren huren voor transport of motorvakantie. Wij bieden u een divers aanbod motortrailers aan, van klein tot groot. Met een maximum van 6 motoren. Ook hebben wij diverse bussen die als trekkend voertuig kunnen dienen. Daarnaast zijn sommige bussen ook geschikt om motoren in te transporteren. Met een maximum van 2 motoren.

Ziet u het zitten om op deze manier een mooie motorvakantie te beleven. Neem dan contact met ons op. U kunt ons aanbod bekijken op www.vanstraalenverhuur.nl
Van Straalen Verhuur Vlakdissel 2, 1648 HJ De Goorn 0229-543369 info@vanstraalenverhuur.nl.