OBDAM - Op 7 mei a.s. treedt Dizzy Man’s Band 2.0 -The Legacy- op in Sociaal-Cultureel Centrum De Brink aan de Dorpsstraat 155 in Obdam. Dit bijzondere optreden begint om 15.30 uur (De Schilderwerken De Boer Zaal gaat om 15.00 uur open).

Dizzy Man’s Band was actief van 1970 tot 1983 en stond bekend om haar vrolijke meezingers. In 1970 debuteerde de band met het nummer ”Tickatoo”. In 1975 werd gescoord met ‘The Opera’, een nummer dat opviel door de Pavarotti-achtige intermezzo’s. In 1983 viel de band uiteen waarna ze een aantal jaren later nog bij elkaar kwamen voor de ‘Goud van Oud’ concerten van Veronica.

In 2019 ontstond het initiatief voor de oprichting van Dizzy Man’s Band 2.0 -The Legacy-. Een heerlijke, enthousiaste band die de muziek van de originele Dizzy Man’s Band weer helemaal tot leven brengt met nummers als "Matter of facts", "The opera", "The show", "Jumbo", "Mony the phoney", "Dizzy on the rocks" en nog veel meer hits.

Dus….zin in een feestje? Kom dan op 7 mei a.s. naar De Brink. Kaarten kosten € 16,-- en zijn te bestellen via www.debrinkobdam.nl.