OBDAM - Bo Baden spreekt vanuit jarenlange praktijk- en coach-ervaring en schetst op heldere en lichtvoetige wijze de omvang en impact van de Vitamine B12 tekort en welke oorzaken daaraan ten grondslag liggen.

Omdat vitamine B12 op zoveel systemen in het lichaam van invloed is, uit een tekort zich bij iedereen anders.


Een niet herkend of niet goed behandeld vitamine B12-tekort speelt bij veel mensen van jong tot oud een veel grotere rol bij tal van hedendaagse ziekten en gezondheidsklachten. Het zo onschuldig klinkende “vitamine B12-tekort” ondermijnt, ontwricht en sloopt sluipenderwijs niet alleen het lichaam maar ook de Psyche van de mensen.

Enkele symptomen van Vitamine B12 tekort:

Chronische hevige vermoeidheid, Lage weerstand, psychische klachten: angststoornissen, agressie, persoonlijkheids- veranderingen, autisme, depressieve klachten, geheugenproblemen, concentratieproblemen, hartkloppingen, hartritmestoornissen, diverse hart- en vaatziekten, ouderdomskwalen als vergeetachtigheid, neurologische aandoeningen zoals hersenziekten Dementie, Parkinson en Alzheimer, hoog gevoelige en spirituele mensen hebben ook vaak last van een B12 tekort.

Arts Hans Reijnen uit Deurne heeft na jaren van onderzoek ontdekt dat mensen met een vitamine B12-tekort, redelijk, goed, tot zelfs spectaculair vooruitgaan als ze vitamine B12 in smelt tabletvorm krijgen.

Locatie; het Brakenkerkje, Dorpsstraat 38, 1713 HJ Obdam.
Aanvang; 20.00 uur, entree € 12,50 incl. koffie of thee.
Reserveren: www.inguz.nl