OBDAM - Op 14 september a.s. verzorgt de band ff Normaal een heerlijk optreden in Sociaal-Cultureel Centrum De Brink. Het optreden duurt van 21.00 tot 01.00 uur.


ff Normaal bestaat uit zes gedreven muzikanten, te weten Jeroen van Meulem (zang), Hans van Wijk (slaggitaar), Dick Boon (sologitaar, zang), Johan Blauw (drums), Ton Boon (basgitaar, zang) en Gerard Engel (piano, accordeon). Het repertoire van ff Normaal bestaat uit bekende en minder bekende nummers van de band Normaal die de band akoestisch ten gehore brengt.


De bandleden hebben ieder voor zich al heel wat muziekkilometers gemaakt bij diverse bands. Voor sommigen van hen was dat beroepsmatig, voor anderen puur als hobby. Voor alle zes de mannen geldt echter dat zij met veel plezier en enthousiasme musiceren en dat is te horen!


Doe ff normaal….
Dat was zeker niet de reactie toen -in het najaar van 2016- Jeroen van Meulem met het idee kwam om ‘wat met Normaal-muziek te doen’. Gerard Engel was de eerste die direct enthousiast was en graag mee wilde doen. In het voorjaar van 2017 kwamen Jeroen, Dick, Gerard en Hans er bij. Na weer enkele weken werd “ff Normaal “ compleet met de komst van Ton en Johan.

In de basis wil “ff Normaal “op akoestische wijze de muziek van de Achterhoekse band Normaal ten gehore brengen. Niet met scheurende uithalen, maar met akoestische gitaren, drums, piano en accordeon. Soms met solozang en op veel andere momenten met meerstemmige zang.

De band heeft zich vooral toegelegd op het repertoire van Normaal uit de beginperiode. Krakers als: Daldeejen, Hummelo, Deurdonderen, Ojadasaa, Alie, Heidi en Oerend Hard ontbreken niet op de setlijst.

Daarnaast speelt de ff Normaal nog een aantal nummers die Normaal zelden live speelt. De band staat altijd garant voor een waar spektakel, en brengt een waardig eerbetoon aan de ‘Godfathers van de Boerenrock’. Bluesmuziek en ballads. Muziek met teksten die voorzien in een traan en vooral een lach.

Ben jij benieuwd naar deze unieke vertolkingen van de zo bekende Normaal-nummers?

Bestel dan snel je tickets via www.debrinkobdam.nl.