OBDAM - Sportinstructrice Lisette Sinnige geeft al enige tijd sportlessen in Sociaal-Cultureel Centrum De Brink en is dus zeker geen onbekend gezicht.


Inmiddels heeft zij aangegeven door te zullen gaan met haar lessen in De Brink! Vanaf september is Lisette -onder de naam Fit by me- in elk geval op maandagochtend en woensdagavond in De Brink te vinden waar zij op maandagochtend van 9.00 tot 10.00 uur senioren begeleidt bij het verbeteren van hun conditie. Op woensdagavond van 19.00 tot 20.00 uur geeft Lisette lessen Body Shape.


Na het vertrek van De Sportschool uit De Brink leek het erop dat het aanbod van sportieve activiteiten uiteen zou vallen, maar niets is minder waar. Lisette, die eerder onder de vlag van De Sportschool haar activiteiten ontplooide, kreeg zoveel verzoeken om door te gaan, dat ze daar inmiddels gehoor aan heeft gegeven en met genoegen te kennen heeft gegeven zelfstandig door te gaan. Veel van haar cursisten hebben al aangegeven deel te willen nemen, maar jij kunt er nog bij! Aanmelden kan via www.debrinkobdam.nl


Wanneer blijkt dat het aantal aanmeldingen te groot wordt voor de vastgestelde sportmomenten, bestaat de mogelijkheid om een derde groep te starten, zo heeft Lisette inmiddels toegezegd.