Fysiotherapie Koggenland is een praktijk die contractloos werkt. Dit betekent dat de keuze is gemaakt om geen contracten af te sluiten met de zorg verzekering.

Wat betekent dit voor u?

U krijgt een rekening mee die u zelf kunt indienen bij de zorgverzekeraar waarna deze u een vergoeding van 50-100% uitkeert. Hoeveel u terug krijgt hangt van uw verzekering af.

Wat betekent dit voor de kwaliteit?
U kunt de beste kwaliteit verwachten. Maaike Huijser van Reenen is BIG geregistreerd fysio- en manueel therapeut. Maaike is gespecialiseerd in multi-complexe klachten, dry Needling, taping en manuele therapie. Onlangs heeft zij de specialisatie aan haar kennis toegevoegd genaamd CRAFTA (hoofd-, nek-, kaak specialisatie).

Verder wordt er doorlopend aan specifieke nascholing fysio- en manuele therapie gedaan en wordt de recente vak literatuur gelezen. Ook worden diverse symposia bezocht zoals recentelijk “sport en orthopedie” vanuit het Dijklander ziekenhuis en schoudernetwerk Amsterdam vanuit het medisch centrum Jan van Goyen.

Heeft u rug, nek, arm, been of specifieke aangezicht, kaak of hoofd klachten bent u bij haar op het juiste adres.

De praktijk werkt veel samen met collega’s in het centrum de Kerk en daar buiten. U kunt via directe toegankelijkheid fysiotherapie (DTF) zich aanmelden. Dit betekend dat u geen verwijzing van de huisarts nodig heeft.

De praktijk is gelegen in het midden van het dorp in de Kerk van Spierdijk. Er is voldoende parkeer gelegenheid tegen over het gezondheidscentrum en u kunt vaak binnen een week terecht in de praktijk.

U kunt zich aanmelden via telefoon 06-31361212, per mail info@fysiotherapiekoggenland.nl en u kunt altijd een appje of sms sturen.

U bent van harte welkom en graag tot ziens in de praktijk.