OBDAM - Het is bij velen wel bekend dat Sociaal-Cultureel Centrum De Brink in Obdam een keur aan leuke en boeiende cursussen en workshops worden gegeven. Komend jaar is dat niet anders.

Zo is er is een groot aanbod aan taalcursussen, waarbij de cursussen Frans en Spaans voor beginners nieuw zijn in het aanbod! Frans voor beginners wordt op woensdagavond van 2015 tot 21.30 uur gegeven en gaat op 6 januari 2021 van start. Spaans voor beginners vindt plaats op maandagavond van 20.15 tot 21.45 uur en start op 18 januari.

Dan is er nog de boeiende cursus Engels voor ver-gevorderden (Cambridge Engels). Mocht dit iets te hoog gegrepen zijn, dan is er ook een cursus Engels voor gevorderden. Deze cursussen vinden plaats op de donderdagavond en starten op 14 januari. De groep ver-gevorderden wordt gehouden van 20.30 tot 21.45 en binnen deze groep is nog meer dan genoeg plaats. Het is een enthousiaste groep die Cambridge Engels (Niveau B2) willen leren. Wie durft de uitdaging aan te gaan? De lessen worden gegeven door Lucienne van Deelen.

Graag maken wij je ook nog attent op een tweetal workshops, te weten de verdiepende wijncursus van Wijneducatie Nederland en de workshop Leven vanuit je eigen authentieke kracht.

Landelijk erkende wijncursus bij De Brink Obdam
Vinologe Caroline Cocheret kwam al eerder naar De Brink voor een wijncursus en de deelnemers waren toen unaniem enthousiast. De wijncursus van Caroline Cocheret, bevlogen wijndocent en Register Vinoloog van de Wijnacademie, gaat een stuk verder dan bijvoorbeeld een wijnproeverij of high wine. Deze cursus biedt u de basis om een landelijk examen af te leggen.

De cursus is voornamelijk bedoeld voor de echte wijnliefhebbers die meer willen weten over de herkomst, de druiven, de wijnbereiding en de bijbehorende spijzen.

De kosten bedragen € 250,- voor vijf avonden van 19.30 tot 22.30 uur (avond nader te bepalen). Hierbij inbegrepen zijn de wijnen, materiaal, een cursusboek ter waarde van € 30,-, kaas en brood.

Workshop ‘Leven vanuit je Eigen Authentieke Kracht’
Op 25 januari a.s. start de workshop ‘Leven vanuit je Eigen Authentieke Kracht’, waarbij Marja Tames de deelnemers meeneemt op een reis die leidt naar wie zij van oorsprong zijn. Deze workshop beslaat vijf bijeenkomsten van elk twee uur en vindt plaats op maandagavond van 19.30 tot 21.30 uur. De kosten bedragen € 110,- voor vijf bijeenkomsten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ina van der Hulst: ina.van.der.hulst@debrinkobdam.nl

Alle cursussen en workshops vinden plaats in Sociaal-Cultureel Centrum De Brink aan de Dorpsstraat 155 in Obdam en vanzelfsprekend worden de coronamaatregelen in acht genomen. Voor prijzen en aanmelden, raadpleegt u www.debrinkobdam.nl