OBDAM - Op zaterdagavond 23 oktober a.s. treedt Krentebrøød op in Sociaal-Cultureel Centrum De Brink in Obdam en dat belooft weer een spetterend optreden te worden. Kaarten zijn inmiddels te reserveren en let op: ze gaan hard!

Het optreden begint om 20.30 uur en de Schilderwerken De Boer Zaal gaat open om 19.30 uur. Wees er snel bij, want een heerlijk avondje ouderwet rocken, wil je toch niet missen? Kaarten kosten 10 euro per persoon en je bestelt ze via https://www.ticketkantoor.nl/shop/Krentebrood

Wanneer de naam Krentebrøød je niet direct iets zegt, zal de naam ‘Ouwe Jongens Krentenbrood’ ongetwijfeld wel een reeks bellen laten rinkelen. Deze veelzijdige vijfmans formatie uit Schagen en omstreken speelt repertoire uit de TOP2000 en zet al meer dan 25 jaar elke tent op z'n kop met ijzersterke pop- en rockklassiekers afgewisseld door hedendaagse hits.

De organisatie van De Brink is er best trots op dat zij deze band naar Obdam heeft weten te halen het is namelijk nog maar twee jaar geleden dat Krentebrøød tijdens Bevrijdingspop de sterren van de hemel speelde!

Enfin, bestel dus snel je kaarten en verzeker je van een fantastische muzikale avond! Natuurlijk neem je al je vrienden en kennissen mee zodat we er een feest van kunnen maken. Vanzelfsprekend zijn er ook een paar beperkende maatregelen (zie hieronder), maar die zullen de pret niet drukken.

Voor evenementen in De Brink geldt op hoofdlijnen:

1. Bezoekers van evenementen dienen door middel van de CoronaCheck-app aan te tonen dat ze volledig gevaccineerd zijn, negatief getest zijn d.m.v. de PCR-test of genezen zijn verklaard van een coronabesmetting.
2. Het aantal bezoekers wordt gemaximaliseerd tot 75% van de reguliere capaciteit. Het aantal beschikbare kaarten voor evenementen wordt hierdoor dus beperkt.
3. Een evenement stopt om 24.00 uur.

Uiteraard zouden wij het graag anders zien, maar mede gelet op onze verantwoordelijkheid naar alle bezoekers, vrijwilligers en medewerkers conformeert De Brink zich aan de bovenstaande maatregelen. Hoezeer wij het ook betreuren: wij kunnen u geen toegang verlenen bij een evenement, zonder een bewijs zoals hierboven onder punt 1 aangegeven.