OBDAM - Op 6 oktober a.s. neemt de band The Red Strats je mee naar de swingende jaren zestig. De deuren van Sociaal-Cultureel Centrum De Brink aan de Dorpsstraat 159 in Obdam gaan -voor dit fijne concert- open om 16.00 uur.

De sfeermakers van The Red Strats zullen er met hun 'Tribute to Cliff and the Shadows' een swingende middag van maken, waarbij volop gedanst kan worden!

Roy Soerioroseno, (lead guitar), Ernst Kraft van Ermel, (rhythm guitar), Wim van de Water (drums), Cock Hiemstra (bass guitar), en Mike (vocal) doen de muziek uit de Sixties herleven. Het repertoire van deze band bevat veel werk van Cliff Richard en The Shadows. Wanneer je de leadzanger van de band hoort, dan hoor je een stem die doet denken aan die van 'Sir Cliff'! Naast de nummers van de legendarische Cliff Richard en zijn Shadows komen er ook nummers van ZZ en de Maskers, Jumping Jewels, Rene & the Alligators en Buddy Holly voorbij.

Zin in een nostalgische middag met muziek uit de jaren zestig en een band die de sfeer er bij de eerste noten al in heeft? Kom dan 6 oktober a.s. naar De Brink in Obdam. Kaarten zijn inmiddels te bestellen via www.debrinkobdam.nl of onderstaande QR-code.