OBDAM - Menig Obdammer kijkt er het hele jaar naar uit: de Obdammer kermis! Ongetwijfeld komen er ook dit jaar weer veel mensen uit omringende dorpen naar Obdam, want op kermiszondag en -maandag (18 en 19 augustus) komen De Party Rockers het dak van Sociaal-Cultureel Centrum De Brink eraf blazen.

Op 18 en 19 augustus gaan de deuren van de Schilderwerken De Boer Zaal om 19.00 uur open voor het optreden van deze populaire, moderne feestband en het mooiste nieuws .... de entree is gratis!

De Partyrockers is een populaire, moderne feestband, bestaande uit vijf enthousiaste, ervaren professionele muzikanten. Met onuitputtelijke energie, op een professioneel niveau en 100% live, knallen de guilty pleasures in hoog tempo uit de speakers. De bandleden crossen met veel plezier door het hele land om er elke keer weer, samen met het publiek, een gigantisch knalfeest van te maken.

Het enorme repertoire van deze band is constant in beweging en bevat de beste hitsongs van toen en de heetste hits van nu.