OBDAM - Sociaal-Cultureel Centrum De Brink in Obdam had van alles uit de kast gehaald om er eindelijk weer eens een onvergetelijk kermisfeest van te maken. Mooie optredens en gezellig samenzijn, uiteraard met inachtneming van de geldende maatregelen. Wat hadden wij het u en onszelf gegund!

Helaas gooide de opnieuw verscherpte maatregelen roet in het eten en hebben wij moeten besluiten om de kermis op zondag- en maandagavond te annuleren.

We gaan wél vlotbruggen!
Een lichtpuntje voor de liefhebbers is dat het vlotbruggen op maandagochtend wél kan doorgaan, bezoekers hebben een vaste zitplaats en houden 1,5 meter afstand.De Brink is verplicht om een coronacheck uit te voeren. Bezoekers moeten daarom, naast het tonen van een ID-bewijs, via de QR-code kunnen aantonen dat ze volledig zijn gevaccineerd, binnen maximaal 24 uur voorafgaand aan het evenement negatief zijn getest, of coronabesmet zijn geweest en genezen verklaard.Iedereen die hieraan mee wil doen dient zich aan te melden via onze website www.debrinkobdam.nl. Indien de maandag vol is, wordt er een aanmelding mogelijk voor de zondagochtend.

Het vlotbruggen op kermismaandag is inmiddels traditie geworden in De Brink en wordt altijd enthousiast bezocht. Niet alleen door de échte biljarter, maar ook door hen die de biljartsport niet (echt) onder de knie hebben. Het vlotbruggen is een toegankelijk spel voor iedereen!

Vooruitkijken
Ook voor ná de kermis staat er alweer van alles op het goedgevulde programma van Sociaal-Cultureel Centrum De Brink aan de Dorpsstraat 155 in Obdam en wij hopen dat de meeste van deze activiteiten door kunnen gaan. Omdat ook wij niet in de toekomst kunnen kijken, verwijzen wij u voor de meest actuele stand van zaken naar onze website www.debrinkobdam.nl en onze Facebookpagina.