OBDAM - Op 6 oktober a.s. gaat er een bijzonder leuke cursus van start in Sociaal-Cultureel Centrum De Brink in Obdam. Verhalen schrijven voor de pret! Ofwel, creatief schrijven.

Onder de kundige begeleiding van docente Tine Welter gaan de cursisten aan de slag met de in ingrediënten die een verhaal nodig heeft, hoe je jouw personage(s) geloofwaardig karakteriseert en hoe je de spanning van begin tot het einde vasthoudt.

In vijf lessen leer je hoe een verhaal in elkaar steekt. Tijdens de bijeenkomsten krijgen de deelnemers telkens kleine opdrachten, zowel mondeling als schriftelijk en krijgen een informatie- en inspiratieboekje mee naar huis. Na het doorlopen van de vijf lessen, heb je voldoende kennis en kunde om zelf aan de slag te gaan en het leukste is…schrijfervaring is niet nodig.

Deze cursus start op 6 oktober a.s. om 19:30 tot 21:30 en bestaat uit vijf lessen. Voor de gehele cursus van vijf lessen, betaal je slechts € 85,00.
Altijd al de wens gehad om te schrijven? Meld je dan nu aan en doe mee!

Voor meer informatie kun je mailen naar ina.van.der.hulst@debrinkobdam.nl. Direct aanmelden kan via de website van de Brink www.debrinkobdam.nl