DE GOORN – Wil jij de innerlijke kunstenaar in je los laten? Of heb je zin om creatief en kunstzinnig aan de slag te gaan, maar heb je hulp nodig bij de eerste stappen? Kom langs bij Arts & Crafts Holland in De Goorn voor de gratis demonstraties ‘Werken met houtskool’ en ‘Aan de slag met zelfdrogende klei’ op zaterdag 2 april.

Tijdens deze demonstraties leer je van professionals alle fijne kneepjes van het vak, op het gebied van materialen en technieken. Deze keer; houtskool en zelfdrogende klei. En na lang wachten is het eindelijk weer zover! Voor vele is het na zoveel jaren bekend, de gratis demonstraties op het gebied van tekenen, schilderen, pottenbakken en beeldhouwen in de winkel van Arts & Crafts Holland. Door de voor iedereen bekende omstandigheden was het in de afgelopen twee jaar niet mogelijk, maar eindelijk mogen wij iedereen weer verder helpen op creatief en artistiek gebied.

Werken met houtskool

Tijdens deze workshop ontdek je onder leiding van Dick Bruin de mogelijkheden met houtskool via technieken en vaardigheden voor landschappen. Ga zelf direct aan de slag met belichting, ‘kleuren’ en maak je eigen werkstuk. Deze workshop is geschikt voor beginners en niet-beginners. Dick Bruin werkt al sinds 1974 het onderwijs, schrijft boeken en heeft eerder bij Arts & Crafts Holland de workshops ‘kleurenleer en vier seizoenen bomen’ verzorgd.

Aan de slag met zelfdrogende klei

Leer een aantal technieken om thuis toe te passen met zelfdrogende klei. Hoe maak je bijvoorbeeld een ontwerp met strakke vorm en welke hulpmiddelen heb je nodig? Fredie legt ook uit hoe je een economisch en duurzaam werkstuk maakt. Hierna kan je zelf direct aan de slag gaan met de opgedane kennis. Fredie heeft eerder bij Arts & Crafts Holland de demonstratie ‘werken met mallen keramiek verzorgd’.

Aanmelden

Wil je gratis deelnemen? Dat is mogelijk! Meld je dan snel vooraf aan via social media, klantenservice@artsandcrafts.nl, bel 0229 – 54 42 42 of kijk op www.artsandcrafts.nl/demonstraties voor de mogelijkheden. De demonstraties duren circa 60 minuten en vinden alleen plaats op zaterdag 2 april. Het is natuurlijk ook mogelijk om beide demonstraties te volgen. Allebei de demonstraties zijn voor beginners en niet-beginners. Volg je toch liever een ander onderwerp? Vind ons dan op Facebook of Instagram en blijf op de hoogte van ons aanbod. Meer volgt namelijk!

Over Arts & Crafts Holland

Dé plek waar je wilt zijn wanneer je creatief en/of artistiek aan de slag gaat. Met een winkel van 1.100m2 in De Goorn (Noord-Holland) vind je hier alles op het gebied van tekenen, schilderen, pottenbakken en beeldhouwen. Ook is er een lijstenmakerij aanwezig waar je terecht kunt voor standaard lijsten, maar ook voor maatwerk. Met ruim 16.000 producten, 29 jaar kennis en ervaring én een gigantische webshop vind je hier altijd wat je wilt hebben. Ons team voorziet je altijd van advies op maat en je parkeert uiteraard gratis op ons eigen parkeerterrein.

www.artsandcrafts.nl

Facebook: Arts and Crafts Holland

Instagram: Artsandcraftsholland