OPMEER/HOORN - Op 19 september 2020 start Mini Sportief; een sportprogramma speciaal voor kleuters. Ouders/verzorgers kunnen hun kleuter nu inschrijven!

Mini Sportief

Kleuters die deelnemen aan Mini Sportief maken kennis met tien verschillende sporten. Dit helpt hen en de ouders in het maken van een sportkeuze. De kleuters worden tevens in hun motorische ontwikkeling veelzijdig gestimuleerd en sociaal gezien uitgedaagd. Maar ze beleven vooral veel plezier aan het actief samen zijn. Veiligheid wordt geboden door een vaste begeleider, die de kleuters in hun reis langs de verschillende sportorganisaties ondersteunt en enthousiasmeert.

Twee groepen
Dit seizoen starten er twee groepen. Een groep voor 4-5 jarigen die kennis gaan maken met yoga, kungfu, judo, atletiek en bootcamp. En een groep 5-6 jarigen die aan de slag gaan met turnen, schaatsen, balsport, hockey en tennis. Alle activiteiten worden op zaterdagochtend in gemeente Opmeer of gemeente Hoorn georganiseerd.

Reactie ouders
"Onze zoon vond het leuk om mee te doen met Mini Sportief, na elke les een blij kereltje mee naar huis. Alle sporten zijn goed bevallen, de kinderen die meededen waren leuk en de begeleiding was ook goed voor elkaar. Heel fijn om te zien hoe de kinderen worden begeleid. Met veel geduld en begrip worden de kinderen die het spannend vinden gestimuleerd om mee te doen. Als ouder zijnde maakt dat juist dat je je kind makkelijker los kan laten en nieuwe dingen kan laten ervaren."

"Geen minuut getwijfeld of we onze zoon ook voor het tweede seizoen aan zouden melden. Doordat hij samen met z'n vaste, vertrouwde groepje met veel verschillende sporten en manieren van bewegen kennismaakt krijgen we een goed beeld van wat hij écht leuk vindt. Onze andere twee kinderen gaan zéker ook meedoen zodra ze 4 jaar zijn!"

Deelname en meer informatie
Meer informatie en inschrijven: e-mail: info@minisportief.nl, tel: 06-53211093 of website: www.minisportief.nl. Inschrijven is in principe voor een heel seizoen, maar tussentijds stoppen is mogelijk. Resterende deelnemersbijdrage wordt dan geretourneerd. Ook als de lessen door eventuele coronamaatregelen gestaakt moeten worden.