DE GOORN - Het Mantelzorgcentrum organiseert op dinsdag 28 februari een bijeenkomst voor mantelzorgers uit de gemeente Koggenland. De bijeenkomst is in Wijksteunpunt Rozenstaete, Kantbeugel 19 in de Goorn. Mantelzorgers wisselen tips en ervaringen met elkaar uit. Dat gebeurt onder begeleiding van consulent mantelzorg Arianne Heijdenrijk van het Mantelzorgcentrum. De bijeenkomst is gratis. Mantelzorgers uit Koggenland melden zich gratis aan via info@mantelzorgcentrum.nl of 0224 – 74 50 59.

Het Mantelzorgcentrum is onlangs gestart in gemeente Koggenland en dit is de eerste ontmoetingsgroep in De Goorn. Daarom is het thema van de bijeenkomst ‘kennismaken’. Mantelzorgers maken niet alleen kennis met Arianne en het Mantelzorgcentrum, zij leren zichzelf ook (beter) kennen. Aan de hand van leuke en ontspannende vragen krijgen zij een kijkje in de keuken van het Mantelzorgcentrum en leren zij misschien wel verrassende dingen over zichzelf. Dingen die hen zelfs kunnen helpen de zorg (langer) vol te houden!

Aanmelden
De bijeenkomst is op dinsdag 28 februari van 10.00 tot 11.30 uur in Wijksteunpunt Rozenstaete, Kantbeugel 19 in de Goorn. De bijeenkomst is gratis voor mantelzorgers uit de gemeente Koggenland dankzij subsidie vanuit de gemeente. Aanmelden is verplicht en dat kan via info@mantelzorgcentrum.nl

Meer informatie
Voor meer informatie over deze of andere activiteiten kunnen mantelzorgers bellen met het Mantelzorgcentrum, 0224 – 74 50 59 of een mail sturen naar info@mantelzorgcentrum.nl Op www.mantelzorgcentrum.nl staat meer informatie en een volledig overzicht van activiteiten voor mantelzorgers.

Mantelzorgcentrum
Het Mantelzorgcentrum is hét expertisecentrum voor mantelzorg in Noord-Holland Noord. Het Mantelzorgcentrum is de gids voor mantelzorgers tijdens hun mantelzorgreis zodat zij hun energie en balans versterken, behouden of terugkrijgen.