OBDAM - Kunstenmaker in beeld, zang, dans en cabaret, Peter Beentjes, heeft een uitgebreide carrière achter de rug en heeft een ruime ervaring in het organiseren van horeca-bedrijfsevenementen, themafeesten, talentscouting en in het begeleiden van (jonge en oudere) talenten. Nu, eenmaal gepensioneerd, wil hij zijn ervaring en expertise inzetten in zijn nabije omgeving.

Het bestuur van De Brink ging dan ook graag met Peter in gesprek en gezamenlijk roepen zij talenten uit de omgeving op om zich aan te melden voor de te organiseren Talentendag. Alle talenten zijn welkom, dus of je nu zingt, danst, toneelspeelt, kookt/bakt, een circusact opvoert of een kunstzinnig talent hebt dat je op het podium kunt presenteren, álle talenten zijn welkom en alles mag.

Eind van dit jaar of in het voorjaar van 2025 zal de uiteindelijke Talentendag zijn beslag krijgen en natuurlijk zit daar, net als bij Holland Got Talent, een wedstrijdelement aan verbonden. Tot die tijd wil Peter zich graag inzetten -indien dat gewenst is- om de aangemelde talenten te begeleiden en ze zo tot een (nog) hoger niveau te brengen.
Kortom, heb jij een bijzonder talent en wil je dat op het podium c.q. het plein in/bij De Brink Obdam aan het publiek vertonen? Schrijf je dan snel in via info@petrowitsch.nl met een omschrijving van jouw talent/act en je naam, adresgegevens en telefoonnummer. Je kan binnenkort ook het Talent-Event-formulier op www.petrowitsch.nl invullen. Deze site gaat binnenkort online.

Help je mee?

Vanzelfsprekend is het organiseren van een dergelijk Event dat, bij voldoende belangstelling, jaarlijks terug zal keren in De Brink, een enorme klus, waarbij de nodige hulp van harte welkom is. Vind je het leuk om dat te doen en heb je de nodige kennis en ervaring in huis? Neem dan contact op met Peter Beentjes via info@petrowitsch.nl