OUDENDIJK - 'Bevroren Tijd' heet de roman van Carl Slotboom. Het is een opmerkelijke roman van een bijzondere schrijver. Uitgeverij Iskander en Carl Slotboom presenteren de roman 'Bevroren Tijd' zondag 20 februari om 15.00 uur in het kerkje van Oudendijk (NH) aan de Dorpsweg 24.

Wilt u bij deze presentatie aanwezig zijn? Uitgeverij Iskander stelt het op prijs als u dat voor 14 februari laat weten. Laat ook weten met hoeveel personen u komt.

Carl Slotboom (1949) is een veelzijdig mens: hij studeerde operazang in Amsterdam en in Wenen, was onder meer verbonden aan de Nederlandse Opera en gaf cursussen psychologie, parapsychologie en hypnose. Hij is bovendien een bekend schrijver van meer dan honderd toneelstukken. Zijn toneelwerk wordt gespeeld in veel landen binnen en buiten Europa.

Over het boek:
Als Anne ontsnapt uit haar liefdeloze huwelijk, is haar echtgenoot woedend. Hij belooft haar dat hij met de kinderen één vijandig blok zal vormen. Anne krijgt haar kinderen niet meer te zien. De tijd wordt bevroren. Anne vindt een nieuwe oprechte liefde en zet voorzichtige stappen op weg naar de toekomst. Kan zij leven met het enorme verlies en de hoge prijs die ze moet betalen voor de keus die zij heeft gemaakt? Anne maakt een worsteling door die veel lezers zullen herkennen. Een worsteling waarin ze haar oude geloof verliest, maar zichzelf terugvindt. Sterker dan ooit.

'Bevroren Tijd' is een roman die menigeen diep raakt. Thrillerschrijfster Loes den Hollander zal Carl Slotboom tijdens de presentatie interviewen. Een opmerkelijke combi tussen spanning, romantiek en veel levenservaring. 'Bevroren Tijd' ligt inmiddels al op voorraad in veel Nederlandse boekwinkels. Ook te koop bij elke internetboekhandel, ook als ebook.