OBDAM - Met vrolijk enthousiasme hebben heel veel dames inmiddels meegedaan aan de Salsalessen in De Brink aan de Dorpsstraat 155 in Obdam. Voor deze, en alle andere vrouwen die blij worden van los dansen op heerlijke Caribische muziek, is er goed nieuws: de lessen gaan binnenkort weer door!


Je kunt kiezen tussen lessen voor beginners of beginners vervolg. Dus.... ben je een vrouw en houd je van los dansen op vrolijke salsa, merengue en andere Caribische muziek? Meld je dan aan voor de 10-weekse danscursus Salsa Solo die door Dansschool Sizzling Salsa speciaal voor De Brink wordt gegeven op de donderdagavond.

Na elke les krijg je een filmpje en muziek, zodat je thuis kunt oefenen én je krijgt een uitnodiging voor vrijdansen op de partyavonden. De beginnerslessen gaan weer van start op 24 november. Ben je al een beetje bekend met salsa, dan kun je je opgeven voor beginners 2.

Beide cursussen kosten € 100,00 voor 10 lessen.

Aanmelden kan via www-debrinkobdam.nl/cursussen. Wil je eerst nog wat meer informatie, dan kan je contact opnemen met Ina van der Hulst via ina.van.der.hulst@debrinkobdam.nl