OBDAM - ‘Een meisjesdroom die uitkomt’. Zo omschrijft Mireille Wijnker uit Obdam de lancering van haar debuut ‘Betrapt’, een spannend boek voor de doelgroep young adult. Op woensdag 22 februari vierde zij deze bijzondere mijlpaal tijdens haar boekpresentatie in Sociaal-Cultureel Centrum De Brink in Obdam.

Tijdens de boekpresentatie vertelde Mireille alles over haar boek, het schrijfproces en over haar doelgroep (15+). Mireille: “Schrijven voor deze groep is ontzettend leuk. Er gebeurt zó veel op die leeftijd: verliefdheid, school-/studiekeuzes, nieuwe vrienden, noem maar op. Ik vind het leuk om me in de jongeren te verplaatsen en personages te creëren waarmee zij zich kunnen identificeren.”

Spannende novelle
In ‘Betrapt’ gaat de 18-jarige Evi als au pair werken bij een Nederlands gezin in Frankrijk. Al snel vermoedt ze dat Tom, de vader van het gezin, een geheim bij zich draagt. Evi is vastbesloten om te ontdekken wat hij verbergt. Met hulp van de knappe buurjongen Cédric komt Evi langzaam achter de verschrikkelijke waarheid. En die blijkt meer met haar te maken te hebben dan ze ooit kon vermoeden…

‘Betrapt’ heeft de omvang van een novelle en is uitgegeven door Godijn Publishing uit Zwaag. Het boek is te koop als paperback en als e-book bij iedere (online) boekhandel. Het ISBN luidt 9789464640823 en de prijs bedraagt € 16,99.