OBDAM - Tai Chi is in korte tijd erg populair geworden. Overgewaaid uit China, beoefenen vandaag de dag miljoenen mensen overal ter wereld Tai Chi. Sinds 6 februari a.s. worden er Tai Chi lessen gegeven in De Brink aan de Dorpsstraat 155 in Obdam!


De Tai Chi lessen in De Brink vinden plaats op maandagmorgen van 11.00 tot 12.00 uur. Begin je week goed met een uurtje Tai Chi in De Brink! Een ‘sport’ die uitermate geschikt is voor mannen en vrouwen van elke leeftijd. Ook na 6 februari is het mogelijk om in te stromen, tegen aangepast lesgeld.

Tai Chi bestaat uit zachte vloeiende bewegingsoefeningen. De ene beweging gaat over in de andere, zonder dat je daarbij veel hoeft na te denken. De oefeningen maken de gewrichten los en maken de spieren sterker en soepeler, zonder ze te veel te belasten. Verder bouw je met Tai Chi uithoudingsvermogen op, je benen worden sterker en daardoor oefen je in het bewaren van je evenwicht. Omdat je de oefeningen met aandacht moet doen, kunnen ze je ook in het dagelijks leven helpen om je meer bewust te zijn van je lichaam.

De kosten voor 10 lessen bedragen € 100,00.

Heb je interesse in TAI CHI lessen? Meer informatie vind je op www.debrinkobdam.nl. Direct contact opnemen met Ina van der Hulst, via ina.van.der.hulst@debrinkobdam.nl, kan natuurlijk ook.