OBDAM – Bij Uitgeverij Doornwater sprong men vanmorgen een gat in de lucht. Maar liefst vier titels van deze jonge uitgever, prijken er op de longlist voor de VN-Publieksthriller van het Jaar! Auteurs Doortje Rome, Rob van Doorn, Michael Planting en Klaas Smelik dingen mee naar deze prestigieuze prijs!

Bij deze uitgeverij was dat reden voor een feestje, al was dat digitaal aangezien het blije nieuws op zondag doorkwam. Van Doorn en Van de Water, de drijvende krachten achter Uitgeverij Doornwater: “Het is een hele eer en een fantastische ervaring om onze titels op zo’n mooie lijst te zien staan, zeker gezien het feit dat we nog niet eens een jaar bestaan. De concurrentie is stevig, maar we hopen natuurlijk dat heel veel lezers op onze boeken gaan stemmen!”

Dat stemmen kan overigens tot 30 april a.s. via: https://vrijnederland1.typeform.com/DT2023 en met je stem maak je ook nog eens kans op een pakket boeken met alle titels die op de shortlist komen voor de VN-Thriller van het Jaar.

Meer informatie over de genomineerde thrillers van Uitgeverij Doornwater lees je via: https://uitgeverijdoornwater.nl/webshop/thrillers