OBDAM - Op zondag 5 november zal de Creatieve Wintermarkt Obdam plaats vinden in De Brink! Dit is de achtste editie van de markt, en tevens het laatste jaar dat de markt zal plaatsvinden. Deze markt hebben we jaren met veel plezier en gezelligheid georganiseerd, maar aan alles komt een keer een eind. Dit jaar maken we er nog een laatste geweldige editie van!

Op deze sfeervolle en gezellige wintermarkt exposeren en verkopen hobbyisten uit de omgeving hun eigen gemaakte creaties. Ook dit jaar is er weer een groot aanbod van vele verschillende hobby’s. Tijdens de wintermarkt is onder andere het volgende te bewonderen: dotpainten, haken, wol vilt, handgemaakte kaarten, geëtst glas, breiwerk, sieraden, keramiek, schilderwerk op hout, kerststalletjes, kransen, houtdraaien, vogelhuisjes en nog veel meer. Een mooi aanbod, voor ieder wat wils! En ideaal om een cadeautje te vinden voor de feestdagen.

Naast de creatieve kraampjes is er een gratis creatieve activiteit voor kinderen.
De Brink verzorgd een gezellige terras, en de markt wordt aangekleed in een winterse sfeer. Deze markt wordt mede mogelijk gemaakt door de sponsors: Engberts Hoveniersbedrijf, Dekamarkt Obdam, VIC Obdam, Koelman Optiek, Arts and Crafts Holland en De Brink.

De Creatieve Wintermarkt Obdam vind plaats op zondag 5 november in De Brink (Dorpsstraat 155 in Obdam). U bent van harte welkom tussen 11:00 uur en 16:30 uur en de entree is gratis. Wilt u meer weten? Kijk dan op www.creatievewintermarktobdam.nl. Tot dan!