OBDAM - Wanneer een kind met een beperking 18 wordt, gaat er veel veranderen. Niet alleen voor het bijzondere kind zelf, maar ook voor de ouders, de mantelzorgers dus. Het Mantelzorgcentrum helpt graag om overzicht te houden en organiseert daarom op dinsdagavond 16 mei om 19.00 uur een gratis bijeenkomst in De Brink die op dit onderwerp ingaat. Ouders melden zich aan via info@mantelzorgcentrum.nl of 0224 – 74 50 59.

Monique Post, mantelzorgmakelaar bij het Mantelzorgcentrum, geeft tips en legt uit wat ouders nu alvast kunnen regelen. Ouders kunnen vragen stellen en eventueel een vervolgafspraak maken om verder geholpen te worden met regeltaken.

Aanmelden
De bijeenkomst is op dinsdag 16 mei om 19.00 uur in Sociaal Cultureel Centrum De Brink, Dorpsstraat 155 in Obdam. De bijeenkomst is gratis voor mantelzorgers uit gemeente Koggenland dankzij subsidie vanuit de gemeente. Aanmelden is verplicht en dat kan via info@mantelzorgcentrum.nl of 0224 – 74 50 59.

Mantelzorgcentrum 

Het Mantelzorgcentrum is hét expertisecentrum voor mantelzorg in Noord-Holland Noord. Het Mantelzorgcentrum is de gids voor mantelzorgers tijdens hun mantelzorgreis zodat zij hun energie en balans versterken, behouden of terugkrijgen.