OBDAM - Wat is er heerlijker dan met een goed glas wijn aan tafel of bij de open haard? Voor de wijnliefhebbers onder ons misschien wel het ultieme plezier!

Dan is het ook leuk om je kennis van wijnen te verdiepen. Sociaal-Cultureel Centrum Obdam is er trots op dat zij Caroline Cocheret bereid heeft gevonden een uiterst boeiende wijncursus te komen geven.

Caroline Cocheret is de drijvende kracht achter Wijneducatie Nederland. Zij is geregistreerd Vinoloog en geeft al jarenlang, op kundige en gepassioneerde wijze, wijncursussen door het hele land. De cursussen van Wijneducatie Nederland gaan verder dan een standaard wijnproeverij en zijn dan ook uiterst boeiend voor hen die meer willen weten over herkomst, druiven, wijnbereiding en wijnen in combinatie met spijzen. Caroline Cocheret is een bevlogen docente en zij zal er alles aan doen om uw wijnbeleving voorgoed te veranderen. De wijncursus gaat, bij voldoende aanmeldingen, in september van start. Altijd al meer willen weten over wijn? Meld je dan snel aan!

Aanmelden kan via de website www.debrinkobdam.nl. Met vragen kunt u zich wenden tot Carin Vagevuur; carin.vagevuur@debrinkobdam.nl of Chantal Nooij; chantal.nooij@debrinkobdam.nl.