OBDAM – In februari start in Sociaal-Cultureel Centrum De Brink in Obdam de workshop ‘Leven vanuit je Eigen Authentieke Kracht’. Deze workshop bestaat uit vijf bijeenkomsten op maandagavond, van 19.30 tot 21.30 uur. De workshop start op 3 februari en vindt daarna plaats op 10 februari, 24 februari, 2 maart en 9 maart.

Tijdens deze workshop gaan de deelnemers een reis beginnen met zichzelf en gaan op zoek naar wie zij van oorsprong zijn. De workshop begint met het onderzoeken van de eigen grenzen op elk niveau. Fysieke, mentale, emotionele en spirituele grenzen. Ervaringen op lichamelijk niveau, gedachten, gevoelens zeggen iets over jou, omdat je alleen maar jezelf kunt ervaren en niet iemand anders.

Naast het theoretische gedeelte zijn er ook oefeningen/visualisaties om te voelen waar we het over hebben en is er ruimte om ervaringen uit te wisselen. In deze workshop krijg je informatie en handvatten om bij je kracht te leren komen; de kracht die in een ieder van ons aanwezig is. Deze workshop geeft biedt de deelnemers de mogelijkheid om zichzelf weer te gaan voelen; terug te keren naar de eigen persoonlijkheid.

Meer informatie is te verkrijgen via www.marjatames.nl of praktijkmarjatames@ziggo.nl

Aanmelden voor deze workshop kan via de website; www.debrinkobdam.nl.