OBDAM - Op 25 januari a.s. start de workshop ‘Leven vanuit je Eigen Authentieke Kracht’ die Marja Tames verzorgt in Sociaal-Cultureel Centrum De Brink in Obdam. Deze workshop beslaat vijf bijeenkomsten van elk twee uur en vindt plaats op maandagavond van 19.30 tot 21.300 uur.


Zeker in deze ingewikkelde tijd is het (terug)vinden van je eigen kracht een groot goed. Marja Tames neemt de deelnemers mee op een reis op zoek naar zichzelf. Je gaat op zoek naar wie jij van oorsprong bent. Deze reis begint met het onderzoeken van je eigen grenzen op elk niveau. Je fysieke, mentale, emotionele en spirituele grens. Jouw ervaringen op lichamelijk niveau, je gedachten, je gevoelens zeggen iets over jou, omdat je alleen maar jezelf kunt ervaren en niet iemand anders.

Naast het theoretische gedeelte zijn er ook oefeningen/visualisaties om de theorie daadwerkelijk te ervaren en is er ruimte om ervaringen uit te wisselen. De deelnemers wordt informatie en handvatten aangeboden om bij je kracht te leren komen; de kracht die in een ieder van ons aanwezig is. Soms lijkt het alsof we op een zijspoor staan; alsof we niet vooruitkomen. Deze workshop geeft je de mogelijkheid om jezelf weer te gaan voelen, wie je van oorsprong bent. Dat kan je rust en vrijheid geven om weer te leven en te handelen naar wie jij werkelijk bent.

Praktische informatie
Vijf bijeenkomsten van elk twee uur op maandagavond van 19:30 tot 21.30 uur; eerste bijeenkomst is op 25 januari 2021. De kosten bedragen € 110,- voor vijf bijeenkomsten. Aanmelden kan via www.debrinkobdam.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ina van der Hulst: ina.van.der.hulst@debrinkobdam.nl

Sociaal-Cultureel Centrum De Brink is gevestigd aan de Dorpsstraat 155 in Obdam en uiteraard worden de coronamaatregelen in acht genomen tijdens de workshop.