OBDAM - Op 8 september a.s. gaan de Salsa Solo lessen voor dames weer van start in Sociaal-Cultureel Centrum De Brink aan de Dorpsstraat in Obdam. Er zijn lessen voor beginners en voor beginners vervolg.

Ben je een vrouw en heb je op dit moment geen danspartner? Of houd je gewoon meer van los dansen op vrolijke salsa, merengue en bachata muziek? Dan zijn dit dé lessen voor jou! Je leert in de beginnerscursus de basispassen en -draaien en voetenwerk van de salsa en de merengue dansen. Je maakt een eerste choreografie die je wekelijks uitbreidt met nieuwe arm-, schouder- en heupwegingen en pasjes. Superleuk om te leren en je danst lachend de nodige calorieën weg!

In de vervolggroep is er wekelijks een andere korte choreografie op salsa of bachata-muziek. Hier leer je nieuwe moves en word je steeds zelfverzekerder terwijl je danst. Perfect dansen is hier geen doel, wel lekker bewegen, goed in je vel zitten, lachen met elkaar en ondertussen mooie moves aanleren!

Dus… ben je een vrouw en houd je van los dansen op vrolijke salsa, merengue en andere Caribische
muziek? Meld je dan aan voor de 10-weekse danscursus Salsa Solo die door Dansschool Sizzling Salsa speciaal voor De Brink wordt gegeven.

De lessen vinden plaats op donderdagavond om respectievelijk 19.15 uur (beginners) en 2015 uur (beginners vervolg) en de kosten bedragen € 100,00 voor 10 lessen.

Heb je interesse in deze cursus, neem dan contact op met Ina van der Hulst via www.debrinkobdam.nl/cursussen of ina.van.der.hulst@debrinkobdam.nl