URSEM - Achter de voorlopig ongenaakbare koploper De Meteoor heeft SC Dynamo de tweede plaats weer overgenopmen van Sporting S. In de onderlinge wedstrijd, de Mijzenpolderderby, was de thuisploeg met het kleinst mogelijke verschil te sterk (1-0).

De zeventienjarige Jordi Stiphout kroonde zich tien minuten voor tijd tot matchwinnaar door met een droge knal voor de enige treffer van de middag te zorgen. Toch had het daarvoor net zo goed 2-2 kunnen staan. Sporting S begon beter aan de wedstrijd, maar stuitte of op een uitstekende doelman Schouten of had het vizier niet op scherp staan bbijvoorbeeld toen Kris van Saase in vrije positie naast mikte. Nadien nam de thuisploeg het initiatief over en was Hughes dichtbij met een knal op de lat.

Ook na de pauze ontstonden er mogelijkheden aan beide kanten, maar werd de ban pas gebroken in de 80e minuut toen Thomas knijn de bal teruglegde op Stiphout die doeltreffend uithaalde. In de slotfase waarin Dynamo-speler Stef Roelofsen zijn tweede gele kaart zag, kreeg invaller Broersen twee kansen om de Schermerhorners alsnog langszij te brengen, doch bleven de punten in Ursem.