HENSBROEK - Dit jaar bestaat Apollo'68 50 jaar. Apollo'68 is een voetbalvereniging in Hensbroek, waar onder andere Ron Vlaar zijn eerste stappen heeft gezet. En een 50 jarig jubileum betekent feest!


Op vrijdag 7 en zaterdag 8 juni zullen verschillende activiteiten op- en rond het complex worden georganiseerd. Ook voor niet-leden van Apollo’68. Zo zal er zaterdag 8 juni om 15:00 een voetbalclinic zijn voor alle jeugd onder de 12 jaar. En niet zomaar een clinic: een clinic waarbij de voetballers en voetbalsters training krijgen van oud-profs om nóg beter te worden. Wil je meedoen? Geef je dan op via apollo68.nl, maar wees snel: VOL = VOL.


In de avond voetbalt de selectie van Apollo’68 tegen FC de Rebellen. FC de Rebellen is een team bestaande uit oud-profs en dat betekent dat toeschouwers Andy van der Meijde, Glenn Helder, Dick Jol en vele anderen in levende lijve kunnen bekijken. De wedstrijd is gratis te bezoeken voor iedereen en begint om 19:00. Na afloop is er feest met DJ Jacco Silver. Dit wil je niet missen. Ben je er bij?