KOGGENLAND - Wisselende resultaten dit weekend voor de ploegen in de vierde klasse B waar Apollo '68 als enige de volle winst pakte. Victoria O gaf koploper De Metoor goed partij maar verloor nipt terwijl SC Dynamo een puntendeling overeen kwam.

De zege die Apollo '68 behaalde op Graftdijk was niet alleen terecht, maar ook zeer welkom want de ploeg van trainer Mark Pauli komt daarmee op zes punten. De thuisploeg kwam al snel op voorsprong, zag de tegenstander nog wel langszij komen, maar strafte vervolgens elke fout van de Graftdijkers af. Met name dankzij een ontketende Joep Onderdelinden die liefst drie goals voor zijn rekening nam. Met de treffer van Joris Wijte daarbij werd de eindstand op 4-2 bepaald.

Victoria O wist bijna een stunt uit te halen bij koploper De Meteoor en had op zijn minst een punt verdiend. Na de 2-2 met doelpunten van Tino Rood en Robin Leek kreeg de ploeg van trainer Kees Koeman in de uiterste slotfase alsnog het deksel op de neus: 3-2.

SC Dynamo zag de achterstand op De Meteoor oplopen naar vijf punten omdat het bij De Wherevogels met 1-1 gelijk speelde. Daar mochten de Ursemmers nog blij mee zijn na een bar slechte eerste helft. Uiteindelijk wist Joost Huting alsnog een punt te redden.