HOORN - Always Forward is weer een stapje dichterbij de titel in de 4e Klasse C gekomen door het doorgaans lastige St. George met ruime cijfers te kloppen. De ploeg van trainer Yotti Papamelodias maakte het verschil uiteindelijk in de tweede helft, nadat men het in het eerste bedrijf lang moeilijk had.

Nadat het duel de vorige twee weken was afgelast kon er nu wel gespeeld worden ondanks dat er opnieuw sprake was van een storm. En stormachtig was ook het begin van de gasten uit Spierdijk want het duel was nauwelijks op gang toen een hoekschop van Jari Dignum op de lat belandde, gevolgd door kansen via nogmaals Dignum en Nick Laan. Nadat de eerste storm geluwd was sloeg de thuisploeg toe na een slimme pass van Tommy de Weerd op Cemil Zaal. De 1-0 bleek tevens de ruststand omdat namens de gasten ook Doornebos de lat raakte.

Waar Always Forward in de eerste helft dus een aantal malen goed weg kwam stelde men na de rust orde op zaken. Na de 2-0 van Tommy de Weerd was het Spierdijkse verzet eigenlijk al gebroken, en dit werd bevestigd toen na een uur spelen de mooiste goal van de wedstrijd viel, een stiftje van aanvoerder Barry Rageh. Laatstgenoemde zou uiteindelijke ook zorg dragen voor de 4-0 eindstand.