OBDAM - Januari , februari, ……. en dan: zondag 1 maart, lekker hardlopen of wandelen bij ARO’88 in Obdam! Dan gaat namelijk de 33e Runnersworld-Polderloop van start. Het jaarlijkse loopevenement van atletiekvereniging ARO’88 is leuk voor jong en oud, voor ervaren en beginnende hardlopers, en voor wandelaars. Alle deelnemers gaan met een tastbare herinnering naar huis; voor de snelste hardlopers in elke categorie zijn er mooie prijzen.

Inschrijving, start en finish op en bij het sportcomplex van Victoria in Obdam, ingang tegenover het station.
Start 1 en 3 km: 10.00u
Start 5 km: 10.30u
Start 10 km: 11.15u
Start wandelaars: 9.00 – 10.00u.

Inschrijven voor de hardloopwedstrijden is mogelijk via www.inschrijven.nl

Inschrijfgeld voor de jeugd t/m 15 jaar: €2 bij voorinschrijving (op 1 maart €3), inschrijfgeld lopers vanaf 16 jaar: bij voorinschrijving €6 (op 1 maart €7). Onder de voorinschrijvers wordt een aantal mooie planten verloot.

Wandelaars kunnen weer een mooie, groene route van 10 km lopen met halverwege koffie/thee en toilet. Ook zij gaan met een herinnering naar huis. Inschrijfgeld wandeling: €6, kinderen t/m 12 jaar gratis.

Ben je geen lid van een loopgroep, maar wil je je wel goed voorbereiden op de Polderloop en deskundig advies krijgen van onze looptrainers? Dan kun je met een “8-strippenkaart” tijdelijk meetrainen met de loopgroep van ARO. Onze trainingsbaan is op het sportcomplex in Obdam, bij het station. De trainingen vinden plaats op dinsdag- en donderdagavond 20u – 21.15u. Kom gerust een keer (gratis en vrijblijvend) kijken en meedoen. Je bent van harte welkom!

Meer informatie over de Polderloop en over andere activiteiten van ARO’88 vind je op www.aro88.nl